Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش رویترز، رمزارز اتریوم، به دلیل ادامه خوش‌بینی در خصوص رشد بیشتر در امور مالی غیر متمرکز یا دیفای (DeFi)، برای سومین روز متوالی رکورد جدیدی را در قیمت خود به ثبت رساند؛ اگرچه برخی از تحلیلگران بر این باورند که سطح ارزش فعلی بیش از حد است.

ارزش اتریوم به دلیل رونق گرفتن دیفای، سیستم‌هایی که وام‌ رمزارزها را خارج از بانکداری سنتی تسهیل می‌کند، افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از برنامه‌های دیفای با تکیه بر اتریوم ساخته شده‌اند.

اتریوم، دومین ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار، به دنبال رشد 5.2درصدی در آخرین قیمت خود و رسیدن به 4هزار و 133سنت، با بالاترین ارزش خود یعنی 4هزار و 200دلار مورد معامله قرار گرفت.

پائولو آردونیو، مدیر ارشد فناوری بورس رمزارزهای Bitfinex، گفت: "امکانات بیشمار دفاتر فناوری غیرمتمرکز باید به یک نیروی فناوری طبیعی تشبیه شود که همچنان اختلال در امور مالی و سایر مشاغل را ایجاد خواهد کرد."

کریس وستون، رییس تحقیقات در کارگزاری Pepperstone اذعان داشت: "مشارکت نهادی در بازار رمزارزها بسیار بیشتر از افرادی بوده که بازار را دنبال نکرده‌اند."

اما به گفته برخی از تحلیلگران، افزایش ارزش‌گذاری اتریوم توسط آمار چگونگی گسترده بودن استفاده از آن، پشتیبانی نشده است.

تحلیلگران جی پی مورگان در گزارشی به مشتریان در تاریخ 7می نوشتند: "ادامه واگرایی قیمت آن نسبت به فعالیت شبکه، سوالاتی را در خصوص ارزش‌گذاری آن ایجاد کرده است."

این بانک آمریکایی اعلام کرد که عواملی مانند تعداد آدرس‌های دیجیتالی فعال در شبکه آن با قیمت حدود هزار دلار سازگارتر است.

رکود بازار بیت‌کوین

بیت‌کوین، بزرگترین رمزارز، روز دوشنبه به بالاترین قیمت سه هفته اخیر، یعنی بالاتر از 59هزار و 600هزار دلار رسید. اما آخرین قیمت آن با 2.9درصد کاهش، 56هزار و 632دلار گزارش شد.

ارائه دهنده آمار بلاکچین، Glassnode، در گزارشی روز دوشنبه گفت، نشانه‌هایی وجود دارد که بخشی از سرمایه بیت‌کوین به سمت اتریوم و دوج‌کوین در حال گردش است.

طبق گزارش CoinGecko.com، با این حال، دوج‌کوین، رمزارزی که اخیرا عملکرد بهتری داشته، به شدت افت کرد و در آخرین قیمت خود، با 10درصد سقوط، به 48.2سنت رسید. این ارز دیجیتال تحت تاثیر سخنان مدیرعامل تسلا، ایلان ماسک ضرر کرد.

طی چند هفته گذشته، رمزارزهای کوچکتر مشابه دوج‌کوین، معروف به "آلت‌کوین"، که اخیرا مورد اقبال سرمایه‌گذاران قرار گرفته، سهم بیت‌کوین از کل بازار ارزهای دیجیتال به ارزش 2.5تریلیون دلار را به پایین‌ترین حد خود در حدود دو سال گذشته رسانده است. 

دوج‌کوین، که فعالیت خود را به صورت یک شوخی در شبکه‌های اجتماعی در سال 2013 آغاز کرد، در ماه گذشته بیش از 700درصد رشد داشته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط CoinGecko.com.، قیمت این ارز دیجیتالی در روز شنبه به بالاترین حد خود، یعنی 73.15سنت رسید.

شرکت موشک‌های تجاری اسپیس ایکس که متعلق به ایلان ماسک است، اعلام کرد که این رمزارز برگرفته از یک شوخی را به عنوان وجه پرداختی می‌پذیرد.

پربیننده ترین بیت کوین را فراموش کنید! داج کوین همه را میلیونر می کند قیمت اتریوم از مرز ۴هزار دلار هم گذشت / سایر رمزارزهای مشهور چند معامله شد؟ نوسان بزرگ اتریوم ارزش دوج کوین۲۶۰ برابر شده است! ریزش دوج کوین با وجود حمایت مجدد ایلان ماسک

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اتریوم دوج کوین بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب‌زمینی کیلویی چند؟

خسرو طالبی اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلو سیب‌زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همین سیب‌زمینی با قیمت بیش‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد و این یعنی نظارت صحیحی از تولید تا توزیع وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است، زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبار‌ها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می‌رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی، چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آن‌ها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد، ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزار تومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت‌های مردمی جهادی خدمت می‌کند.

دیگر خبرها

  • دورتموند رکورد زد: قیمت باورنکردنی بلیط بازی با PSG
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها